Menu

Mala šola

Osnove vzgoje in šolanja psa.

Naš tečaj male šole je razdeljen v 2 modula, ki potekata neprekinjeno. Namenjen je vsem psom in vodnikom začetnikom ne glede na starost.

V prvem modulu se bomo posvetili osnovam vzgoje psa. Vodniki boste spoznali delo s klikerjem, saj delamo s pozitivno motivacijo, ker želimo, da je psom delo z nami v užitek in veselje. Seznanili se bomo z vsem potrebnim za mirno sobivanje z vašim novim štirinožnim članom družine in se pogovarjali ter praktično delali na preprečevanju neželenih vedenj. Začeli bomo tudi z učenjem osnovnih povelj in hoje na popuščenem povodcu.

V drugem modulu se bomo poleg vseh uporabnih oblik vzgoje psa začeli ukvarjati tudi s šolanjem. To pomeni, da bodo psi spoznali in utrdili osnovna povelja »sedi«, »prostor«, »sem« ipd. Prav tako pa bomo vse, kar smo osvojili v prvem modulu, nadgradili in sestavili v celoto.

Oba modula potekata na našem poligonu, večkrat pa se bomo s psi odpravili tudi v urbano okolje.
Tečaj poteka 2x tedensko (ponedeljek in sreda) v popoldanskih urah.

Prvi modul obsega 10 ur, cena je 120 eur, ki vam velja za tekoče koledarsko leto.
Prvo uro imate uvodno predavanje, kjer spoznate vse potrebno za začetek in nemoteno delo s psom. Uvodnega predavanja se udeležite brez psa.
Drugi modul obsega 14 ur in se 14. uro zaključi z izpitom, cena je 170 eur.
Članarina znaša 30 eur in ni obvezna.

Svetujemo vam, da obiščeta oba modula, saj boste le tako dobili celotno sliko in vse znanje, ki ga potrebujete, da boste psa vzgojili v prijetnega spremljevalca, s katerim boste naslednjih 10+ let uživali.
V kolikor želite, se lahko udeležite tudi samo prvega modula.

 

Več o naših metodah šolanja pa si lahko preberete v člankih pod rubriko ZANIMIVOSTI.

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Tako izgledajo naši tečajniki:  
 
 
 
 

Log In